Parteneri
Cine castiga?
Vali Porcisteanu   201 Voturi
Bogdan Marisca   37 Voturi
G. Szabo    17 Voturi
Giri   24 Voturi
Titi Aur    24 Voturi
Tempesta   15 Voturi
Edwin Keleti   3 Voturi
Altcineva   9 Voturi
Meteo

39 de piloti pe lista provizorie de inscriere a Raliului Argesului!

Adaugat pe: 2011-06-08 01:24:14

Pana luni 6 iunie, ora 20:00, atunci cand era termenul limita al inscrierilor pentru Raliul Argesului 2011, 39 de piloti au trimis cererile pe adresa organizatorului. Firesc, de pe lista preliminara nu puteau lipsi Valentin Porcisteanu, liderul la zi al ierarhiei absolute in Campionatul National de Raliuri Dunlop 2011, Bogdan Marisca si Dan Gartofan, pilotii care ocupa locurile 2 si 3 in acelasi clasament si au fost pe podiumul editiei de anul trecut a Raliului Argesului, dupa cum sunt prezenti deja si Filip, Stratiev, Tomita, L.Savu sau Ungur, liderii dupa 3 etape la celelalte principale clase din CNRD. Deocamdata nu au trimis cereri campionul en-titre si castigatorul competitiei din 2010, Gergo Szabo, sau Edwin Keleti, insa acestia figureaza pe lista competitorilor echipei Jack Daniel’s, astfel ca este de asteptat sa se inscrie pana la startul intrecerii. De altfel, potrivit Regulamentului Particular, echipajele se mai pot inscrie pana la data startului competitiei, urmand sa achite o taxa majorata cu 20%.

" Deja suntem aproape sa egalam numarul de participanti de anul trecut, insa, cum pana la startul competitiei mai este mai bine de o saptamana, sunt convins ca il vom depasi copios. Firesc, pentru ca toti pilotii care au concurat anul trecut in Raliul Argesului au apreciat nivelul competitiei, ca si faptul ca nu se poate rata o intrecere pe Transfagarasan", a declarat organizatorul, Norris Mageanu.

Raliul Argesului 2011 este prezentat de Consiliul Judetean Arges, Primaria Municipiului Pitesti, Primaria Municipiului Campulung si sustinut de Honda prin Valahia Investment, Repsol, Hotel Victoria, Hotel Muntenia, Pel Ind Family- materiale de construc?ii, service-ul Ramycom, Cabana Capra, Club Illusion ?i Jack Daniel's.

Raliul Argesului 2011 este organizat de Hatters Motorsport si sus?inut de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Raliul Arge?ului 2011 multumeste Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Bucuresti.