Parteneri
Cine castiga?
Vali Porcisteanu   201 Voturi
Bogdan Marisca   37 Voturi
G. Szabo    17 Voturi
Giri   24 Voturi
Titi Aur    24 Voturi
Tempesta   15 Voturi
Edwin Keleti   3 Voturi
Altcineva   9 Voturi
Meteo

Raliul Argesului are noi sustinatori!

Adaugat pe: 2011-06-14 01:01:14

Aprecierea de care se bucura Raliul Argesului este probata si de faptul ca o multime de parteneri au decis sa-si aduca contributia la buna desfasurare a acestei competitii, reprezentand etapa a patra a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2011 organizat sub egida FRAS. Ultimul exemplu este reprezentat de Repsol.


Repsol este una din primele 10 companii petroliere din lume, cu un model de business integrat, care desfasoara activitati in peste 30 de tari in domeniul extractiilor, productiei, rafinariei, distributiei si marketingului, acoperind toate zonele din piata energetica pe baza de petrol si gaze naturale.


Numarandu-se printre cei mai importanti producatori de lubrifianti destinati autoturismelor, motocicletelor si autoutilitarelor, Repsol are toate certificarile si omologarile marilor constructori, garantand calitatea produselor de provenienta Spania.

Pe langa implicarea la nivel international in cele mai importante competitii de motorsport de mare prestigiu - Dakar, WTCC, MotoGP, Moto TrialRepsol, prin Importatorul Oficial Motus CEE, se face remarcat si la nivel national in Campionatul National de Raliuri, Campionatul National de Motocross si Campionatul National de Drift.


Informatii suplimentare puteti gasi accesand pagina de web www.repsoloil.ro


"Raliul Argesului – un raliu verde"


Asa cum ne-am obisnuit, Raliul Argesului probeaza si in 2011 ca este un raliu verde, lucru care urmeaza sa fie pus in practica printr-o actiune de plantare de copaci care vor compensa emisiile de CO2 din timpul competitiei. Pe langa Primariile municipiilor Pitesti si Campulung Muscel, Honda si Repsol si-au manifestat dorinta de a se asocia cu acest concept, "Raliul Argesului – un raliu verde", demonstrand si prin intermediul acestui demers grija pentru mediu manifestata de cele doua companii.

Raliul Argesului 2011 este prezentat de Consiliul Judetean Arges, Primaria Municipiului Pitesti, Primaria Municipiului Campulung si sustinut de Honda prin Valahia Investment, Repsol, Hotel Victoria, Hotel Muntenia, Pel Ind Family- materiale de construc?ii, service-ul Ramycom, Cabana Capra, Club Illusion ?i Jack Daniel's.


Raliul Argesului 2011 este organizat de Hatters Motorsport si sus?inut de Directia Judeteana Arges pentru Sport si Tineret, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.


Raliul Arge?ului 2011 multumeste Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Bucuresti.