Parteneri
Cine castiga?
Vali Porcisteanu   201 Voturi
Bogdan Marisca   37 Voturi
G. Szabo    17 Voturi
Giri   24 Voturi
Titi Aur    24 Voturi
Tempesta   15 Voturi
Edwin Keleti   3 Voturi
Altcineva   9 Voturi
Meteo

Zeci de vedete alaturi de Raliul Argesului!

Adaugat pe: 2011-06-13 21:12:48

Raliul Argesului isi continua incursiunile in lumea mondena prin numarul impresionant de vedete care i se alatura la start. Astfel, vineri, la shakedown, vor fi la start Corina Ungureanu, Monica Rosu, Otilia Badescu, Leonard Doroftei sau Adelina Pestritu. Sambata, pe Transfagarasan, ostilitatile se vor desfasura sub privirile si tobele maestrului Ovidiu Lipan Tandarica pentru ca seara, la Rally Party, pilotii si toti ceilalti angrenati in Raliul Argesului sa se intalneasca cu Horia Brenciu si orchestra sa. Duminica, echipa se intregeste pe langa ceilalti cu Monica Iagar, Bosquito, fanfara 10 Prajini, Elena Matei si multi altii care vor fi prezenti la Rally Show, dar si la un concert incendiar care va incepe la ora 15:00, odata cu festivitatea de premiere.


Raliul Argesului 2011 este prezentat de Consiliul Judetean Arges, Primaria Municipiului Pitesti, Primaria Municipiului Campulung si sustinut de Honda prin Valahia Investment, Repsol, Hotel Victoria, Hotel Muntenia, Pel Ind Family- materiale de construc?ii, service-ul Ramycom, Cabana Capra, Club Illusion ?i Jack Daniel's.


Raliul Argesului 2011 este organizat de Hatters Motorsport si sus?inut de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.


Raliul Arge?ului 2011 multumeste Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Bucuresti.