Parteneri
Cine castiga?
Vali Porcisteanu   201 Voturi
Bogdan Marisca   37 Voturi
G. Szabo    17 Voturi
Giri   24 Voturi
Titi Aur    24 Voturi
Tempesta   15 Voturi
Edwin Keleti   3 Voturi
Altcineva   9 Voturi
Meteo

Info Raliul Argesului

Adaugat pe: 2011-06-13 11:20:32

In aceasta dimineata, www.fras.ro a anuntat ca in data de 12 iunie, presedintele Comisiei Nationale de Raliuri, Silviu Moraru, si secretarul acesteia, Vlad Marinescu, s-au deplasat pe Transfagarasan pentru a viziona starea probelor Raliului Argesului. „In ciuda eforturilor depuse de organizatorii raliului si de lucratorii CNADNR, exista inca o portiune din traseul de concurs nefinalizata”, se precizeaza in acel comunicat, ca si faptul ca incepand cu ora 10:30, membrii Comisiei de Raliuri si ai Biroului Federal al FRAS se vor intruni pentru a gasi o solutie cat mai buna in legatura cu desfasurarea Raliului Argesului.


In legatura cu acest comunicat, Norris Mageanu, organizatorul intrecerii, a declarat:" Le multumesc membrilor Comisiei de Raliuri ca intr-o zi in care puteau face orice altceva au mers pe traseul Raliului Argesului pentru a verifica starea drumurilor. FRAS-ul este un organism viu, spre deosebire de ACR si ma bucura interesul membrilor sai pentru sportivi. Este scopul nostru comun si, in consecinta, respectam orice decizie, indiferent de natura ei. Suntem fericiti ca la deschiderea oficiala, Transfagarasanul va fi o sosea cu totul altfel decat acum doua saptamani, indiferent daca va constitui o proba a Raliului Argesului sau nu. Vizitatorii de peste vara se vor putea bucura din plin de frumusetea acestei zone. Noi ne continuam, cu suportul CNADNR-DRDPB, munca la reabilitarea traseului si speram sa ne intalnim cu actorii marelui circ al raliurilor conform regulamentelor in vigoare".


Raliul Argesului 2011 este prezentat de Consiliul Judetean Arges, Primaria Municipiului Pitesti, Primaria Municipiului Campulung si sustinut de Honda prin Valahia Investment, Repsol, Hotel Victoria, Hotel Muntenia, Pel Ind Family- materiale de construc?ii, service-ul Ramycom, Cabana Capra, Club Illusion ?i Jack Daniel's.


Raliul Argesului 2011 este organizat de Hatters Motorsport si sus?inut de Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.


Raliul Arge?ului 2011 multumeste Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania, Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Bucuresti.